Ambachtelijk en mooi ... met oog voor detail!

Wij gaan bloggen!!!

Hoe spannend en leuk! Kral Keukens & Interieurs gaat maandelijks bloggen. Wij gaan elke begin van de maand een blog schrijven over verschillende onderwerpen.

Wij willen graag onze volgers/lezers inspireren en informeren over de keuken- en interieurbranche. Het lijkt ons leuk om jullie te inspireren op het gebied van keukens, interieurs, DIY’s etc. Ook willen wij jullie graag op de hoogte houden van wat ons bedrijf precies doet en waar we ons mee bezig houden. Er gaat veel veranderen voor Kral Keukens & Interieurs, maar dat kunnen jullie lezen in een volgende blog.

Wij zijn ook erg benieuwd naar wat jullie altijd al hebben willen weten over keukens, inbouwapparatuur, interieur ontwerpen etc.  Laat dit ons dan weten via de mail of op een van onze andere social media kanalen, misschien gaat onze volgende blog dan wel over jouw onderwerp.

WIJ HEBBEN ER ZIN IN!

Tot snel,

Kral Keukens & Interieurs

quotes

"...doordat hij echt luisterde, meedacht en begreep voor welke smaak we stonden, vielen er dingen af. Voor ons was dat doorslaggevend. Dit hadden we tien jaar eerder moeten doen."
"Met Johan Kral is er een bijzonder fraai plaatje gecreëerd. Ook het contact met hem verliep soepel. Zowel tijdens het traject zelf, als tijdens de terugkoppeling en de nazorg. Onze woning voelt nu compleet"
"De keukens waren helemaal onze stijl. Dit bedrijf was het helemaal, ook door de spullen van Rivièra Maison. Bovendien was er meteen een klik tussen ons en Johan Kral"